Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Rahan siirtäminen Traderiin

Rahan siirtäminen Traderiin

Voit aloittaa sijoittamisen heti, kun olet siirtänyt Trader-tilille rahaa. Siirrät rahaa helpoiten reaaliaikaisella verkkomaksulla Trader-palvelussa.

Miten siirrän rahaa Trader-tilille?

Siirrät rahaa Trader-tilille helpoiten reaaliaikaisella verkkomaksulla.

Löydät verkkomaksun TraderONE-sovelluksesta kohdassa Oma salkku ja valitsemalla Talleta ja siirrä.

TraderGO-selainsovelluksessa löydät rahansiirron valikosta Verkkomaksut.

Voit myös siirtää rahaa kaupankäyntitilille tekemällä tilisiirron IBAN-tilillesi Saxo Bankiin. Saat tilisiirtoon vaadittavat tiedot talletusvalikosta valitsemalla Talleta ja siirrä.

Halutessasi voit perustaa myös useampia valuuttatilejä Traderiin.

Verkkomaksulla tehdyt talletukset

Verkkomaksulla tehdyt talletukset siirtyvät kaupankäyntitilille reaaliaikaisesti, ja varat ovat heti käytössäsi kaupankäyntiä varten.

Huomioithan, että Trader-kaupankäyntitililtä (INET-loppuinen tilitunnus) peritään korkoa, jos teet talletuksen Trader-kaupankäyntitilille ja teet heti tilien välisen siirron osakesäästötilille tai valuuttatilille.

Vaikka talletetut rahat ovat INET-tilillä välittömästi käytössä kaupankäyntiä varten, varat täsmäytetään kahden pankkipäivän kuluttua (t+2). Jos haluat käydä kauppaa osakesäästötilillä tai valuuttatilillä heti talletuksen jälkeen, talletus kannattaa tehdä suoraan osakesäästötilille tai valuuttatilille.

Voinko perustaa useampia valuuttatilejä Traderiin?

Voit halutessasi perustaa Traderiin valuuttatilejä kaupankäyntialustan kautta.

  • TraderGO/ONEssa: Profiili-kuvake (oikea yläkulma) > Pyydä uusia tilejä > Pyydä valuutan alatiliä