Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Trader x GrIFK yhteistyökampanja

Avaamalla Trader-kaupankäyntipalvelun voit saada GrIFK-seuran Helly Hansen t-paidan.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada GrIFK-seuran kustomoitu Helly Hansen t-paita avaamalla asiakkuus Trader-kaupankäyntipalveluun. Seuran kustomoidun t-paidan saat, jos olet sijoittanut Trader-tilillesi toukokuun loppuun mennessä vähintään 2500 euroa.

Trader-asiakkuuden avaaminen

Pääset helposti alkuun Trader-asiakkuuden avaamisessa täyttämällä alla olevan yhteystietolomakkeen. Yhteystietojen jättämisen jälkeen Mandatum Life ottaa sinuun yhteyttä asiakkuuden avaamisen osalta ja t-paidan toimitukseen liittyen.

*Kampanja on voimassa 4.-31.5.2020.

Jätä yhteystietosi tästä

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit. Traderiin voit avata perinteisen arvo-osuustilin tai verotehokkaan osakesäästötilin, tai molemmat. Kaikki kätevästi verkosta.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Lue lisää Trader-kaupankäyntipalvelusta.