Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Etu Trader-palvelusta If:n asiakkaille

If:n asiakkaana saat etuja Trader-kaupankäyntipalvelusta. Edut koskevat osakesäästö- ja Trader-tilejä. Avaa tili tammikuussa ja käy kauppaa 30.6.2020 asti Best-hintaluokassa, jonka jälkeen käyt kauppaa vähintään Basic-hintaluokassa. Tarjous on voimassa asiakkuutesi keston ajan. Edun saat avaamalla tilin tämän sivun kautta.

Trader-osakesäästötili

Osakesäästötili on kaikille tarkoitettu uusi osakesäästämisen ja -sijoittamisen väline, jonka sijoittajat voivat ottaa käyttöön 1.1.2020 alkaen. Osakesäästötilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Trader-osakesäästötilillä käytössäsi on:

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Trader-osakesäästötilillä voit helposti hajauttaa sijoituksia 36 eri markkinalle.
  • Hinnoittelu. If:n asiakkaana käyt kauppaa edullisimmassa Best-hintaluokassa kesäkuun 2020 loppuun asti, kun avaat tilin tammikuussa. Tämän jälkeen käyt kauppaa vähintään Basic-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Tammikuussa 2000 ensimmäiselle Trader-osakesäästötilin avaaville tarjoamme jopa 500 euroa bonusta. Lue lisää bonuksesta.
  • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Kaksi sovellusta yhdellä tilillä.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Lue lisää Trader-osakesäästötilistä.

Lisäbonus Trader-osakesäästötilin sijoituksille

Tammikuussa 2000 ensimmäiselle tarjolla houkutteleva lisäbonus. Edun saa 2000 ensimmäistä ja vähintään 5000 euroa sijoittanutta Trader-osakesäästötilin tammikuun 2020 aikana avannutta asiakasta. Sijoitetulle pääomalle maksetaan prosentin bonus. Vaikka etu on voimassa vain vähintään 5000 euroa sijoittaneille, ei osakesäästötilillä ole minimisijoitusrajaa.

Maksettavan bonuksen määrä lasketaan 31.1.2020 osakesäästötilillä olevan sijoitetun pääoman mukaan​. Edellytyksenä bonuksen saamiselle on, että tammikuun lopun sijoitettu pääoma on keskimäärin 80-prosenttisesti sijoitettuna 31.12.2020 asti. Bonusta ei makseta käteisvaroille. Bonus maksetaan Trader-tilille korkotuottona 1.2.2021. Edun saavat automaattisesti 2000 ensimmäistä ja vähintään 5000 euroa sijoittanutta Trader-osakesäästötilin tammikuun 2020 aikana avannutta asiakasta. Lisäksi kaikki tammikuussa 2020 tilin avanneet If:n asiakkaat pääsevät palvelun parhaaseen Best-hintaluokkaan 30.6.2020 asti. 

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Lue lisää Trader-kaupankäyntipalvelusta.

Hyödynnä asiakasetusi

Jos sinulla on jo olemassa Trader-tili, ole yhteydessä Trader-asiakaspalveluun.