Avaa asiakkuus Traderiin 31.12. mennessä ja voita 1000 euron sijoitussalkku digitaalisen varainhoidon palveluun »

Stocktoberfest -kampanja

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Stocktoberfest -kampanja

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Oleko jo kuullut Stocktoberfestista? Vuoden kuohuttavin sijoitusjuhla on taas täällä. Avaa asiakkuus lokakuussa ja käyt kauppaa osakesäästö- ja arvo-osuustileillä nyt vuoden loppuun asti alkaen 0,03 % min. 3 €.

Traderin erityisen laaja valikoima markkinoita ja sijoituskohteita saa sijoittajilta kiitosta. Kaupankäynti koetaan luotettavaksi ja reagointi ongelmiin hyväksi. Traderia pääsee käyttämään kolmella eri alustalla, joiden näkymät ja työkalut vastaavat erilaisia sijoitustyylejä. Suomenkielinen asiakaspalvelu on tukenasi.

Huipputehokas TraderGO

TraderGO on huipputehokas selainpohjainen sovellus aktiivisen kaupankävijän tarpeisiin. Analysoi markkinaliikkeitä graafityökaluilla ja hyödynnä lukuisat eri toimeksiantotyypit.

Lue lisää
Osakesäästötili

Hyödynnä Traderin täysi potentiaali osakesäästötilin avulla. Osakesäästötilillä käyt kauppaa pörssilistatuilla osakkeilla ilman, että kaupankäyntien välissä on maksettava veroja.

Lue lisää
Traderin hinnoittelu

Traderissa maksat vain kaupankäynnistä. Avaamalla asiakkuuden lokakuussa käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) nyt vuoden loppuun asti.

Lue lisää
Tyytyväisimmät sijoittajat

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Lue lisää

Mahtuvatko olutyhtiöt sijoittajan salkkuun?

Oluissa kasvavan markkinan lisäksi sijoittajia kiinnostavat myös monien olutyhtiöiden kansainväliset vahvat brändit, laajat jakeluverkostot ja hyvä hinnoitteluvoima. Monet yhtiöt myös maksavat korkeampia osinkoja, mikä tekee niistä kiinnostavia myös osinkosijoittajille. 

Lue lisää