Uutena asiakkaana sijoitat Traderissa alk. 0,03 % min 3 € koko vuoden 2023. Hyödynnä etu »

Stocktoberfest

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Stocktoberfest

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Stocktoberfest on jälleen täällä! Onko salkkusi valmis sadonkorjuuseen?

Syksyn suurimman sijoitusjuhlan siivittämänä kylvät sijoituspellon huippuedullisesti ja keräät osinkosatoa ympäri vuoden. Avaa asiakkuus 3.-31.10.2022 ja käyt kauppaa osakesäästö- ja arvo-osuustileillä vuoden loppuun asti alkaen 0,03 % min. 3 €.

Markkinat & työkalut

Traderissa poimittavaa riittää. Voit kerätä salkkuusi osingonmaksajia jopa 37 eri markkinalta. Traderin kehittyneet työkalut auttavat tulkitsemaan markkinaliikkeitä ja valitsemaan tuottavia kohteita salkkuusi.

Lue lisää
Osakesäästötili

Hyödynnä Traderin täysi potentiaali osakesäästötilin avulla. Osakesäästötilillä käyt kauppaa pörssilistatuilla osakkeilla ilman, että kaupankäyntien välissä on maksettava veroja.

Lue lisää
Traderin hinnoittelu

Traderissa säilytysmaksu on 0 €. Maksat vain kaupankäynnistä. Avaamalla asiakkuuden lokakuussa käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) nyt vuoden loppuun asti.

Lue lisää
Tyytyväisimmät sijoittajat

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Lue lisää

Sijoittajan sadonkorjuu -webinaari

Stocktoberfest teemaisessa sijoituswebinaarissa keskusteltiin tämän hetken markkinatilanteesta sekä sijoitusmahdollisuuksista eri raaka-aineisiin ja maataloustuotteisiin. Webinaarin inspiroimana sijoittaja voi myös etsiä salkkuunsa arvo-osakkeita, jotka maksavat hyvää osinkoa. Sijoittajan sadonkorjuu voi olla vaikka joka kuukausi!

Katso webinaaritallenne

Osinkosijoittajan käsikirja

Osinkosijoittamisen strategiakseen valinnut sijoittaja kiinnittää tavallista tarkempaa huomiota kohteidensa osingonmaksukykyyn ja -politiikkaan. Pörssiyhtiöomistuksen lisäksi sijoittaja voi saada osinkoja ETF:istä, rahastoista ja listaamattomista yhtiöistä. Ennen osinkojen perässä sijoittamista kannattaa kuitenkin tietää miten ne toimivat.

Lue artikkeli