Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Stocktoberfest

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Stocktoberfest

Avaa asiakkuus lokakuussa ja sijoita parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) koko loppuvuosi

Hyödynnä etu nyt

Stocktoberfest on jälleen täällä! Onko salkkusi valmis sadonkorjuuseen?

Syksyn suurimman sijoitusjuhlan siivittämänä kylvät sijoituspellon huippuedullisesti ja keräät osinkosatoa ympäri vuoden. Avaa asiakkuus 3.-31.10.2022 ja käyt kauppaa osakesäästö- ja arvo-osuustileillä vuoden loppuun asti alkaen 0,03 % min. 3 €.

Traderissa poimittavaa riittää. Voit kerätä salkkuusi osingonmaksajia jopa 37 eri markkinalta. Traderin kehittyneet työkalut auttavat tulkitsemaan markkinaliikkeitä ja valitsemaan tuottavia kohteita salkkuusi.

Huipputehokas TraderGO

TraderGO on huipputehokas selainpohjainen sovellus aktiivisen kaupankävijän tarpeisiin. Analysoi markkinaliikkeitä graafityökaluilla ja hyödynnä lukuisat eri toimeksiantotyypit.

Lue lisää
Osakesäästötili

Hyödynnä Traderin täysi potentiaali osakesäästötilin avulla. Osakesäästötilillä käyt kauppaa pörssilistatuilla osakkeilla ilman, että kaupankäyntien välissä on maksettava veroja.

Lue lisää
Traderin hinnoittelu

Traderissa maksat vain kaupankäynnistä. Avaamalla asiakkuuden lokakuussa käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) nyt vuoden loppuun asti.

Lue lisää
Tyytyväisimmät sijoittajat

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Lue lisää

Sijoittajan sadonkorjuu -webinaari

Tervetuloa maksuttomaan sijoituswebinaariin 12.10. klo 16-17. Webinaarissa kuulet tämän hetken markkinatilanteesta sekä sijoitusmahdollisuuksista eri raaka-aineisiin ja maataloustuotteisiin. Webinaarin inspiroimana voit myös etsiä salkkuusi arvo-osakkeita, jotka maksavat hyvää osinkoa. Sijoittajan sadonkorjuu voi olla vaikka joka kuukausi!

Ilmoittaudu mukaan

Mahtuvatko olutyhtiöt sijoittajan salkkuun?

Oluissa kasvavan markkinan lisäksi sijoittajia kiinnostavat myös monien olutyhtiöiden kansainväliset vahvat brändit, laajat jakeluverkostot ja hyvä hinnoitteluvoima. Monet yhtiöt myös maksavat korkeampia osinkoja, mikä tekee niistä kiinnostavia myös osinkosijoittajille. 

Lue lisää