Hyödynnä huippuetu

Poimi salkkuusi pörssien nousijat alk. 0,03 % tai min. 3 €

Avaa asiakkuus

Hyödynnä huippuetu

Poimi salkkuusi pörssien nousijat alk. 0,03 % tai min. 3 €

Avaa asiakkuus

Valloita osakemarkkinat etuhinnoin. Avaa asiakkuus Trader-kaupankäyntipalveluun ja sijoita sen edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % tai min. 3 € per toimeksianto) aina 31.5.2024 asti. Tämän jälkeen kaupankäyntihintasi määräytyy edullisen normaalihinnoittelun mukaisesti, salkkusi arvon ja kaupankäyntiaktiivisuutesi huomioiden.

Aktivoi etu avaamalla asiakkuus viimeistään 29.2.2024. Mitä aiemmin aloitat, sitä pidempään ehdit hyödyntää etua.

Aloita nyt

Edullinen hinnoittelu

Sijoittaja.fi vertailun mukaan Trader on edullisin kotimaisen ja kansainvälisen sijoittamisen mahdollistava välittäjä ilman jäsenetuja.Traderissa maksatkin vain kaupankäynnistä. Avaa asiakkuus nyt ja sijoitat alk. 0,03 % tai min. 3 € aina 31.5.2024 saakka.

Lue lisää
Tyytyväiset asiakkaat

Tradrissa sijoittaja viihtyy. Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Lue lisää
Laajat markkinat

Poimi salkkuusi pörssien nousijat. Traderista löydät yli 40 000 sijoituskohdetta jopa 37 eri markkinalta. Traderin tarjoama Saxo Bankin laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi monia kiinnostavia markkinoita kuten Australian ja Kiinan.

Lue lisää
Kolme sovellusta

Käytössäsi on kolme kaupankäyntialustaa TraderGO, TraderONE ja niiden mobiilisovellukset sekä TraderPRO-ohjelmisto. Voit valita sijoitustyyliisi sopivimman alustan ja vaihtaa niiden välillä halutessasi veloituksetta. Traderiin voit avata niin arvo-osuus- kuin osakesäästötilinkin.

Lue lisää

Myös Toronton pörssissä hinnoittelu alk. 0,03 % tai min. 3 €. Traderin hinnastoon pääset tutustumaan täältä.

Mikä sijoittajaa odottaa vuonna 2024?

Viime vuonna markkinoilla puhututtivat erityisesti korkotaso, inflaatio ja the Magnificent Seven – tuo taianomainen seitsemän osakkeen joukko, jonka osuus koko maailman osaketuotoista oli viime vuonna peräti noin kaksi viidesosaa.

Vuonna 2024 markkinoiden huomio kohdistuu muun muassa tuloskasvuun ja korkopolitiikkaan. Miltä vuosi näyttää osakkeiden ja joukkovelkakirjojen näkökulmasta?

Lue artikkeli