Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Tarkista esitäytetty veroilmoituksesi

Tarkista esitäytetty veroilmoituksesi

Traderin asiakkaita pyydetään tarkastamaan veroilmoituksella näkyvien arvopapereiden luovutusvoittojen ja -tappioiden oikeellisuus hyödyntämällä Trader-palvelusta löytyvää 9A-veroraporttia ja kaupankäyntitietoja.

Traderin veroraportoinnissa on ilmennyt poikkeamia, jotka saattavat näkyä joidenkin asiakkaiden Verohallinnolta saamissa esitäytetyissä veroilmoituksissa virheinä tai puutteina arvopapereiden luovutusvoitoissa- ja tappioissa. Etenkin asiakkaita, joiden veroilmoituksen palautuspäivä on 1.4.2021 (liikkeen- ja ammatinharjoittajat, maataloudenharjoittajat, sekä heidän puolisonsa), pyydetään tarkistamaan verotietojensa oikeellisuus. Tarkastamisessa voi käyttää apuna Trader-kaupankäyntipalvelusta löytyvää 9A-veroraporttia ja kaupankäyntialustalta löytyviä kaupankäyntitietoja.

9A-veroraportilta löytyy yhteenveto asiakkaan verovuoden aikana tekemien osakkeiden, ETF:ien, rahastojen ja joukkovelkakirjojen myyntitoimeksiantojen luovutusvoitoista tai -tappioista arvopapereittain. Veroraporttiin pääset suoraan palvelun kirjautumisvalikon kautta https://www.mandatumtrader.fi/kirjaudu-trader (suosittelemme tietokoneelta). Mikäli esitäytetyn veroilmoituksen ja 9A-lomakkeen tai kaupankäyntialustalta löytyvien kaupankäyntitietojen välillä on eroavaisuuksia, suosittelemme korjaamaan esitäytetyn veroilmoituksen kaupankäyntialustalta löytyviä tietoja vastaavaksi.

Esitäytetyn veroilmoituksen voi tarkistaa ja muokata Verohallinnon OmaVero-palvelussa. Myös myöhemmin veroilmoituksen jättäviä suosittelemme tekemään saman tarkistuksen ja tarvittavat muutokset ennen veroilmoituksen jättämisen määräaikaa.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille viesti kaupankäyntialustojen kautta tai voit aina olla yhteydessä Traderin suomenkieliseen asiakaspalveluun numeroon 010 516 8989 (pvm/mpm, ma–pe 9–16), tai sähköpostitse osoitteeseen: trader@mandatumlife.fi.