Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Vaikea nähdä, että mikään olisi voinut

mennä erityisen pieleen Q3 aikana.

Tuloskautta odotellessa.

Päädyin pieniin muutoksiin alkuperäisestä suunnitelmasta. Jätin kokonaan Tesla-shortin tekemättä, koska 10000 euron kassalla sitä ei pystynyt toteuttamaan tarpeeksi kustannustehokkaasti. Se olisi vaatinut CFDn käyttöä ja noin prosentin kaupankäyntikulua, jolloin en nähnyt siinä arvoa näin lyhyeen kisaan. Päädyin myös ostamaan alkuperäisen suunnitelman 20% Kamux-position sijasta 30%. Kamuxin noustessa yli 5,8 euron kevensin 10% pois ja jätin 20% position odottamaan tämän viikon perjantaina tulevaa Q3-osaria.

Kamux on hurjaa vauhtia kasvava käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Mielestäni yhtiötä sai aivan liian halvalla, kun tankkasin sitä noin 12 P/Ellä salkkuuni 5,34 euron hintaan. Alhainen hinta johtui mielestäni mm. siitä, että eräs rahasto halusi turhan nopealla vauhdilla eroon positiostaan. Kamuxin kurssi päättyikin viime perjantaina 6,18 euron hintaan, eli tämä operaatio meni nappiin.

Incapin painoa nostin 20%->40% keskiviikon Q3-osaria varten. Incap on teollisuuselektroniikkaan keskittynyt sopimusvalmistaja, jonka oletan hyötyvän Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasodasta. Kauppasota muuttaa kansainvälisiä tuotantoketjuja ja Kiinan elektroniikkatuotanto siirtyy nopeaa vauhtia muualle Aasiaan, kuten esim. Vietnamiin ja Intiaan, ja Incapin työntekijöistä 89% on Intiassa. Ostin yhtiötä 19,60 euron hintaan eli noin 9,5 P/Ellä ja hinta on nyt 20,40e eli pientä oikeaan suuntaan olevaa liikettä ollut. Incapin tuotteille on tällä hetkellä erittäin kova kysyntä ja yhtiö laajentaa Intian tuotantotilojen kokoa 44 prosentilla, joten vaikea nähdä, että mikään olisi voinut mennä erityisen pieleen Q3 aikana.

Afarakin paino on edelleen 20 prosentissa ja sen hinta on valunut 0,631e->0,580e. Tässä en betsaa itse yhtiön liiketoimintaa vaan sitä, että Danko Koncar joutuu lunastamaan osakkeet huomattavasti nykykurssia kalliimmalla. Oikeustaistelu Korkeimmassa hallinto-oikeudessa on ollut meneillään jo pitkään ja ratkaisua pitäisi olla tulossa tämän vuoden puolella. Ostin myös pienen testiposition Vincitiä.

Jännittävä viikko siis tulossa Kamuxin ja Incapin kannalta!

Traderace | Ninni Myllyoja | Jarmo Friman | Lauri Vaittinen