Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Traderace -tuomariston esittely

Traderace -tuomariston esittely

Traderace on treidaushaaste, jossa on mukana neljä treidaajaa, jotka käyvät kauppaa Mandatum Traderin kaupankäyntisovelluksessa kahden kuukauden ajan. Kilpailun päätyttyä yksi heistä kruunataan kilpailun voittajaksi tammikuussa 2020, jonka valinnan tekee Traderace-tuomaristo. Tutustu tuomaristoomme sekä heidän näkemyksiin kilpailun etenemisestä.

Mauri Kotamäki

Mauri Kotamäki on Keskuskauppakamarin pääekonomisti. Hänen vastuulleen kuuluu ajankohtaisten talouteen liittyvien asioiden seuraaminen ja kommentointi. Lisäksi esimerkiksi neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Keskuskauppakamarin talouskatsaus, Suuri Veroselvitys ja Keskuskauppakamarin työllisyystavoitelaskuri. 

Mauri seuraa ennen kaikkea työmarkkinoita, sosiaaliturvajärjestelmän kehitystä ja liian harvakseltaan jalkapalloa.

Kommentit voittajasta

Tomi Salo

Tomi Salo toimii tuomaristossa Osakesäästäjien edustajana. Hän on entinen Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäsen ja pitkäaikainen sijoittaja. Hän aloitti sijoittamisen jo vuonna 1977 ja 2000 -luvun alussa sijoittaminen muuttuikin kokopäivätyöksi. Tomi on kirjoittanut sijoittamisesta ja osakemarkkinoista vuodesta 2004 Taloussanomiin, Kauppalehteen ja on yksi Viisas Raha -lehden perustajista. Lisäksi Tomi on perehtynyt syvällisesti tekniseen analyysiin, jota hän käyttää yhtenä menetelmänä omien sijoituspäätöstensä tukena. 

Kommentit voittajasta

Matti Suominen

Matti Suominen on Aalto yliopiston professori, jonka tutkimusalueena ovat rahoitusmarkkinat, hedgerahastot sekä kvantitatiiviset kauppastrategiat. Tutkimusten lisäksi hän toimii aktiivisesti johdon konsulttina finanssilaitoksissa sekä johtotason koulutuksissa.

Kommentit voittajasta

Niklas Odenwall

Niklas Odenwall vastaa Mandatumin kaupankäyntipalveluista ja yhteistyöstä Saxo Bankin kanssa. Hän aloitti Mandatumilla elokuussa 2018, jota ennen hän työskenteli seitsemän vuotta Nordnetilla. Sijoittaminen alkoi jo nuorena, kun isä osti osakkeita pojilleen. Mehukkain muisto on HOPin (Helsingin Osake Pankki) osakkeet, jotka ostettiin 24 markalla ja myytiin 60 markalla. Nykyään sijoittaminen fokusoituu pitkällä tähtäimellä enimmäkseen kannattaviin ja osinkoa maksaviin yhtiöihin ja ETFiin.

Kommentit voittajasta