Kaupankäynti Pohjoismaissa nyt alkaen 0,01 % tai min 1 €! Tutustu etuun »

Hakutyökalu

Hakutyökalu

Hakutyökalun avulla haet helposti sijoituskohteita Traderin laajasta valikoimasta. Monipuoliset suodattimet tekevät uusien sijoitusideoiden löytämisestä tehokasta.

TraderONE

TraderONEssa käytössäsi on Traderin monipuolisin hakutyökalu sekä selain- että mobiilisovelluksessa. Hakutyökalun avulla voit etsiä uusia sijoituskohteita esimerkiksi omaisuuslajin, maan tai toimialan tai näiden yhdistelmän perusteella. Voit tarkentaa hakuasi edelleen asettamalla lisää suodattimia.

Seuraavaa osakesijoituskohdetta etsiessäsi voit hakea sopivia yhtiöitä muun muassa toimialan, osinkotuoton tai p/e-luvun perusteella ja järjestää näytetyt hakutulokset esimerkiksi suosion, 6 kuukauden tuoton tai 1 vuoden liikevaihdon kasvun mukaan. Rahastoja, ETF:iä ja joukkovelkakirjoja hakiessa käytössäsi on niille omaisuuslajikohtaisesti räätälöidyt suodattimet. Voit myös lisätä kiinnostavia kohteita omalle suosikit-listallesi, jolloin ne näkyvät automaattisesti mobiili- ja selainsovelluksessa

TraderGO

TraderGOssa voit etsiä sijoituskohteita omaisuuslajeittain ja tarkentaa hakuasi omaisuuslajista riippuen esimerkiksi maan, valuutan tai toimialan perusteella. Voit hakea sijoituskohteita myös ISIN-tunnuksella.

Traderissa voit rakentaa kaupankäyntisi tueksi omia seurantalistoja, joiden avulla näet nopeasti sinua kiinnostavien kohteiden kehityksen. Lisäämäsi seurantalistat ovat automaattisesti käytössäsi myös mobiilisovelluksessa.