Kaupankäynti Pohjoismaissa nyt alkaen 0,01 % tai min 1 €! Tutustu etuun »

Australia ja Etelä-Afrikka

Australia ja Etelä-Afrikka

Australian pörssi

Käy kauppaa, kun muut vielä nukkuvat. Trader tarjoaa ainoana suomalaisena kaupankäyntipalveluna pääsyn Australian markkinoille. Australian suurin pörssioperaattori on ASX tai ASX Limited, eli Australian Securities Exchange. Australian vahvaa taloutta vie eteenpäin pitkäjänteinen panostaminen ulkomaankauppaan ja teknologiseen kehitykseen. Tärkeimmät vientimaat löytyvät Aasiasta. Maa on tunnettu kaivostoiminnastaan, ja se on maailman suurin uraanin tuottaja.

Sijoita Australiaan ja Etelä-Afrikkaan

Tutustu Traderin Australian ja Etelä-Afrikan sijoituskohteiden valikoimaan.

Selaa kohteita

Etelä-Afrikan pörssi

Johannesburgin pörssi, eli Johannesburg Stock Exchange tai JSE, on Afrikan suurin arvopaperipörssi. Etelä-Afrikka on Australian tavoin tunnettu kaivosteollisuudestaan, ja maasta löytyy muun muassa maailman suurin kultakaivos. Jalometallien ja mineraalien lisäksi maataloustuotteet ja koneteollisuus ovat tärkeitä vientituotteita. Korruptio ja harmaa talous asettavat haasteita Etelä-Afrikan talouden kehittymiselle, mutta maassa on myös paljon kasvupotentiaalia.

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään tutustua huolellisesti rahoitusvälineistä annettuihin tietoihin ja ymmärtää niihin liittyvät riskit. Sijoittajan tulee perustaa päätöksensä omaan arvioonsa, tavoitteisiinsa ja taloudelliseen tilanteeseensa ja konsultoida tarvittaessa oikeudellisia ja verotuksellisia neuvonantajiaan. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. Rahoitusvälineiden tuottojen historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.