Kaupankäynti Pohjoismaissa nyt alkaen 0,01 % tai min 1 €! Tutustu etuun »

Yritysasiakas

Yritysasiakkaana käytössäsi on Traderin koko sovellus- ja sijoituskohdevalikoima.

Yritysasiakas

Yritysasiakkaana käytössäsi on Traderin koko sovellus- ja sijoituskohdevalikoima.

Trader -palvelu on saatavissa myös yritysasiakkaiden käyttöön. Traderin kautta pääset yli 35 000 sijoituskohteeseen 37 eri markkinalla. Yritysasiakkaana käytössäsi on koko palvelun sovellus- ja sijoituskohdevalikoima sekä kattava valikoima raportteja yrityksesi tarpeisiin.

Yrityksesi kaupankäyntitilille käyttöoikeutetut henkilöt pääsevät kirjautumaan palveluun turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan. Jos käytössäsi on sekä henkilökohtainen että yrityksen Trader-asiakkuus, pääset valitsemaan kullakin kirjautumisella halutun tilin roolivalitsimesta verkkopankkitunnistautumisen jälkeen.

Tutustu tarkemmin palveluun ja hinnoitteluun.

Voit avata yrityksellesi asiakkuuden Traderiin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun trader@mandatumlife.fi.

Saat asiakaspalvelusta englanninkielisen dokumenttipaketin ja tarvittavan ohjeistuksen dokumenttien täyttämiseen.

Asiakkuuden avaamiseksi sinun tarvitsee täyttää ja toimittaa:

  • Client Application Form (CAF): Asiakkaaksitulohakemus, jolla annat perustiedot ja asiakkaan tuntemista koskevan sääntelyn edellyttämät tiedot yrityksestänne.
  • Power of Attorney (PoA): Valtakirja, jolla valtuutat Mandatum Lifen tarjoamaan Saxo Bankin Trader-palvelua ja Saxo Bankin luovuttamaan asiakas- ja kaupankäyntitietojasi Mandatum Lifelle.
  • Trader -verkkopalvelun asiointisopimus: Asiointisopimuksella valtuutat yrityksen edustajat käyttämään Trader-verkkopalveluita.
  • Osakasluettelo (ei tarvita julkisista yrityksistä): Täytä tieto yhtiön osakkeenomistajista. Mikäli yrityksen omistus on välillistä, toimita lisäksi kuvaus yhtiön omistusrakenteesta ja tiedot yhtiön kaikista tosiasiallisista edunsaajista eli niistä luonnollisista henkilöistä, jotka omistavat vähintään 25 prosenttia yhtiön osakkeista tai muuten käyttävät yhtiössä määräysvaltaa.
  • Authorized dealers list: Täytä tämä lomake vain, jos annat valtuutuksen Trader-palveluun muille kuin hakemuksella (CAF) jo listatuille johtajille tai tosiasiallisille edunsaajille.
  • Henkilöllisyystodistus (passi- tai ajokorttikopio): Kopio henkilöllisyystodistuksesta vaaditaan kaikilta tässä tapauksessa yhtiön puolesta allekirjoittavilta, sekä kaikilta tosiasiallisilta edunsaajilta, joilla on yhtiöstä yli 25 % omistus suoraan tai välillisesti. Yhtiön johdolta: Henkilöllisyystodistus tarvitaan kahdelta johtajalta, jos yrityksessä on maksimissaan neljä johtajaa ja neljältä ylimmältä johtajalta, jos yrityksessä on yli neljä johtajaa.
  • Kaupparekisteriote (englannin- tai ruotsinkielinen): Saat kaupparekisteriotteen patentti- ja rekisterihallituksen Virre-tietopalvelusta

Huolehdithan, että dokumentit on allekirjoitettu kaupparekisteriotteessa määritetyn nimenkirjoitusoikeuden mukaisesti.

Jos edustamasi taho on säätiö, olethan yhteydessä Traderin asiakaspalveluun lisäohjeiden saamiseksi.

Lisätietoja saat Traderin asiakaspalvelusta:
puhelin 010 516 8989 (pvm/mpm) ma–pe 9–16
trader@mandatumlife.fi.