Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Paremmaksi sijoittajaksi

Oivalluksia seuraavaa kauppaasi varten

Paremmaksi sijoittajaksi

Oivalluksia seuraavaa kauppaasi varten

Katsaukset ja analyysit

Lue uusimmat katsaukset markkinoiden kiinnostavimmista käänteistä ja katso miten muut sijoittajat ovat sijoittaneet.

Lue lisää
Oppia ja inspiraatiota sijoittamiseesi

Mitä eri instrumentit ovat ja miten niillä käydään kauppaa? Onko osakesäästötilistä hyötyä kokeneelle sijoittajalle? Miten hyödynnät stop loss -toimintoa parhaiten? Onko vastuullinen sijoittaminen puhdasta arvosijoittamista vai myös riskienhallintaa? Täältä löydät oppia ja inspiraatiota sijoittamiseesi.

Lue lisää
Trader-sijoitusteemat

Sijoittamisesi tueksi voit löytää inspiraatiota Traderin sijoitusteemoista. Teemat kokoavat esimerkkiyhtiöitä mielenkiintoisilta toimialoilta ja sijoitusmarkkinoiden pinnalla olevista aiheista.

Lue lisää
Webinaarit

Varmista paikkasi tulevissa Mandatumin ja Saxo Bankin sijoittamisen webinaareissa ja inspiroidu tutustumalla aiempien webinaarien tallenteisiin.

Lue lisää

Outrageous Predictions 2023

Saxo Bank on julkistanut taas hurjien ennusteiden sarjansa 10 Outrageous Predictions vuodelle 2023. Ennusteissa keskitytään epätodennäköisiin tapahtumiin, jotka voisivat toteutuessaan lähettää shokkiaaltoja finanssimarkkinoiden läpi.

Lue lisää

Saxo Market Call -podcast

Saxo Bankin Market Call -podcast sopii aktiivisille treidaajille ja sijoittajille, jotka haluavat syventää ymmärrystään markkinoista. Englanninkielisen podcastin aiheet vaihtelevat. osake- ja korkomarkkinoista raaka-aineisiin ja valuuttoihin.

Tutustu podcastiin