Arvo-osuustilin siirto Traderiin

Avattuasi Trader-tilin voit siirtää halutessasi myös arvo-osuustilisi toiselta palveluntarjoajalta Traderiin. Siirron jälkeen voit käydä kauppaa Traderissa siirtämilläsi arvo-osuuksilla, ja ne vaikuttavat jatkossa hinnoitteluusi palvelussa.

Voit siirtää Traderiin sellaisen omissa nimissäsi olevan arvo-osuustilin, jolla ei ole muita kuin Traderissa kaupankäynnin kohteena olevia arvo-osuuksia.

Miten siirrän arvo-osuustilini Traderiin?

Ohjeet arvo-osuustilin siirtoon saat Trader asiakaspalvelusta. Traderin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa trader@mandatumlife.fi ja puhelimitse numerossa 010 516 8989 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Muista ottaa siirrettävän arvo-osuustilin hankintaeräkohtaiset hankinta-ajankohdat ja -hinnat talteen ennen arvo-osuustilin siirtoa sekä itsellesi, että ilmoitettavaksi siirron yhteydessä Traderiin.

Arvo-osuustilin siirtäminen Traderiin on maksutonta.

Miten siirrän ulkomaiset omistukseni Traderiin?

Jos haluat siirtää ulkomaiset omistuksesi Traderiin, voit tehdä sen arvopaperisiirrolla. Huomaathan kuitenkin tarkistaa luovuttavalta taholta mahdolliset siirron kustannukset.