Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Hinnoittelu - Usein kysyttyä

Hinnoittelu - Usein kysyttyä

Hinnoittelutasosi Traderissa määrittyy kaupankäyntiaktiivisuutesi tai salkkusi arvon mukaan. Asiakkuuden avaus ja arvopapereiden säilytys on maksutonta.

Miten hinnoitteluni määrittyy Traderissa?

Mandatum Life on sopinut erilliset hinnat Saxo Bankin kanssa koskien Trader-palvelua. Traderissa asiakkuuden avaaminen ja arvopaperien säilytys ovat maksuttomia. Maksat ainoastaan kaupankäynnistä.

Traderissa on kolme eri hintaluokkaa, ja hintaluokkasi määrittyy edellisen kuukauden aikana tehtyjen kauppojen tai palvelussa olevan varallisuuden perusteella. Tutustu hinnoitteluun tarkemmin.

Etu Trader-hinnoitteluun Veronmaksajien ja Osakesäästäjien jäsenille

Mandatum Life tarjoaa Osakesäästäjien keskusliiton ja Veronmaksajien keskusliiton jäsenille etuja Trader-kaupankäyntipalvelusta. Jäsenenä käyt kauppaa vähintään Plus-hintaluokassa Trader-arvo-osuustilillä ja Trader-osakesäästötilillä. Saat edun käyttöösi ilmoittamalla jäsennumerosi Trader-asiakaspalveluun. Tutustu hinnoitteluun tarkemmin.

Mistä näen voimassa olevan hinnoitteluni?

Näet instrumenttikohtaisen hinnoittelun sekä toimeksiannon kokonaiskustannukset aina suoraan kaupankäynti-ikkunassa ennen toimeksiannon jättämistä.

Onko eri Trader-sovellusten hinnoittelussa eroja?

Trader-asiakkaana käytössäsi on eri kaupankäyntialustaa: TraderONE, TraderGO ja TraderPRO. Et huomaa eroa niiden hinnassa, vaan pelkästään toiminnallisuuksissa. Vain kaupankäynti maksaa. Voit vaihtaa sovellusten välillä vapaasti.

Hinnoittelutaso määrittyy kaupankäyntimäärän tai palvelussa olevien varojen perusteella.

Veloitetaanko tilin avaamisesta tai arvopapereiden säilyttämisestä säilytys- tai hallinnointimaksuja?

Tilin tai salkun avaaminen ja arvopapereiden säilytys on maksutonta.

Sisältyykö palveluun passiivisuusmaksuja?

Asiakkailta ei peritä passiivisuusmaksuja.

Saxo Bank perii joissain maissa passiivisilta asiakkailtaan lisäkuluja (nk. "inactivity fee"), mutta Traderin käyttäjiltä tällaisia maksuja ei peritä.