Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Mikä on Trader?

Mikä on Trader?

Trader on Saxo Bankin teknologiaan perustuva kaupankäyntipalvelu kaikille sijoittajille Suomessa. Traderin kautta pääset käsiksi poikkeuksellisen laajaan instrumenttitarjontaan eri puolilla maailmaa.

Traderissa voit käydä kauppaa kilpailukykyisin hinnoin esimerkiksi osakkeilla, rahastoilla, ETF:illä ja johdannaisilla.

Mandatumin ja Saxo Bankin roolit palvelussa

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.

Saxo Bank on vuonna 1992 Kööpenhaminassa perustettu arvopaperikaupankäyntiin erikoistunut fintech-yhtiö. Saxo Bank tarjoaa palveluitaan yli 170 maassa ja yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 1500 työntekijää.

Mandatum on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.

Mandatum on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä.

Lue lisää Mandatumista
Lue lisää Saxo Bankista

Trader-asiakaspalvelu

Mandatum vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta. Traderin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa trader@mandatum.fi ja puhelimitse numerossa 010 516 8989 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Muina aikoina Saxo Bank palvelee asiakkaita kiireisissä kaupankäyntiin liittyvissä asioissa englanniksi numerossa +45 3977 4000 (pvm/mpm).

Asiakaspalaute ja kehitysideat

Arvostamme mielipidettäsi ja kehitämme Trader-palvelua aktiivisesti saamamme palautteen perusteella. Voit lähettää palautteesi ja kehitystoiveet osoitteeseen trader@mandatum.fi.