Etu Trader-palvelusta Osakesäästäjille

Hyödynnä ajankohtainen tarjous Saksan markkinoista 19-30.10.2020

Uudet asiakkaat käyvät kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa jopa 2 kuukautta ja nykyiset asiakkaat Saksan pörsseissä osakkeilla kampanjan keston ajan.

Traderissa välityspalkkio saksalaisille osakkeille on parhaassa hintaluokassa 0,05 %, minimi 5 euroa.


 

Osakesäästäjien jäsenenä saat etuja Trader-kaupankäyntipalvelusta. Edut koskevat osakesäästö- ja arvo-osuustilejä. Osakesäästäjien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. Etu on voimassa järjestöjäsenyytesi keston ajan. Edun saat avaamalla tilin tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.

Lue lisää Trader-kaupankäyntipalvelusta.

Trader-osakesäästötili

Osakesäästötili on kaikille tarkoitettu uusi osakesäästämisen ja -sijoittamisen väline. Osakesäästötilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Trader-osakesäästötilillä käytössäsi on:

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Trader-osakesäästötilillä voit helposti hajauttaa sijoituksia 37 eri markkinalle.
  • Hinnoittelu. Osakesäästäjien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Kolme sovellusta yhdellä tilillä.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Lue lisää Trader-osakesäästötilistä.

Avaa tili ja hyödynnä jäsenetusi

Jotta pystymme varmistamaan jäsenyyteesi perustuvat edut Trader-kaupankäyntipalveluun, anna ensin jäsennumerosi, hyväksy jäsenyyden tarkistuslupa ja klikkaa sen jälkeen alla olevaa linkkiä. Siirryt sen jälkeen avaamaan tilin.