Veronmaksajien jäsenille etu Traderista

Käyt kauppaa aina vähintään Traderin Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €).

Veronmaksajien jäsenenä saat etuja Trader-kaupankäyntipalvelusta. Edut koskevat osakesäästö- ja arvo-osuustilejä. Veronmaksajien jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (min. 6 €) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:lle sekä 0,07 % (min. 8 €) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Etu on voimassa järjestöjäsenyytesi keston ajan. Edun saat avaamalla asiakkuuden tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. Mikäli olet Veronmaksajien jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva perheenjäsen, avaa asiakkuus Traderiin normaalisti ja ilmoita asiakaspalveluumme taloutesi Veronmaksajien jäsennumero, jolloin saat käyttöösi alennuksen.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Palvelussa on poikkeuksellisen laaja valikoima sijoituskohteita ja pääsy maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 40 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Traderissa voit helposti hajauttaa sijoituksia 37 eri markkinalle.
  • Arvo-osuus- ja osakesäästötili. Traderissa käytössäsi ovat sekä arvo-osuustili että osakesäästötili.
  • Hinnoittelu. Veronmaksajien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Yksi tili, kolme sovellusta. Valitse sinulle sopivin tai vaihtele sovellusten välillä kulloisenkin tilanteen mukaan.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Hyödynnä jäsenetusi

Jotta pystymme varmistamaan jäsenyyteesi perustuvat edut, anna ensin jäsennumerosi, hyväksy jäsenyyden tarkistuslupa ja klikkaa sen jälkeen alla olevaa linkkiä.