Veronmaksajien jäsenille etu Traderista

Käyt kauppaa aina vähintään Traderin Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €).

Veronmaksajien jäsenenä saat etuja Trader-kaupankäyntipalvelusta. Edut koskevat osakesäästö- ja arvo-osuustilejä. Veronmaksajien jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (min. 6 €) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:lle sekä 0,07 % (min. 8 €) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Palvelussa on poikkeuksellisen laaja valikoima sijoituskohteita ja pääsy maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 40 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Traderissa voit helposti hajauttaa sijoituksia 37 eri markkinalle.
  • Arvo-osuus- ja osakesäästötili. Traderissa käytössäsi ovat sekä arvo-osuustili että osakesäästötili.
  • Hinnoittelu. Veronmaksajien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Yksi tili, kolme sovellusta. Valitse sinulle sopivin tai vaihtele sovellusten välillä kulloisenkin tilanteen mukaan.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Hyödynnä jäsenetusi

Jotta pystymme varmistamaan jäsenyyteesi perustuvat edut, anna ensin jäsennumerosi, hyväksy jäsenyyden tarkistuslupa ja klikkaa sen jälkeen alla olevaa linkkiä.