Kaupankäynti Pohjoismaissa nyt alkaen 0,01 % tai min 1 €! Tutustu etuun »

Trader on Välittäjä 2021 -tutkimuksen voittaja

Välittäjä 2021 -vertailun mukaan Mandatum Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteen tyytyväisiä asiakkaita

avaa asiakkuus nyt

Trader on Välittäjä 2021 -tutkimuksen voittaja

Välittäjä 2021 -vertailun mukaan Mandatum Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteen tyytyväisiä asiakkaita

avaa asiakkuus nyt

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Traderin erityisen laaja valikoima markkinoita ja sijoituskohteita saa sijoittajilta kiitosta. Kaupankäynti koetaan luotettavaksi ja reagointi ongelmiin hyväksi. Traderia pääsee käyttämään kolmella eri alustalla, joiden näkymät ja työkalut vastaavat erilaisia sijoitustyylejä. Suomenkielinen asiakaspalvelu on tukenasi.

Jos et vielä hyödynnä Traderin huippuominaisuuksia omassa sijoittamisessasi, ota palvelu käyttöösi nyt. Avaa maksuton asiakkuutesi nyt ja käy kauppaa jopa 2 kuukautta parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 %, min. 3 €).

 

Huipputehokas TraderGO

TraderGO on huipputehokas selainpohjainen sovellus aktiivisen kaupankävijän tarpeisiin. Analysoi markkinaliikkeitä graafityökaluilla ja hyödynnä lukuisat eri toimeksiantotyypit.

Lue lisää
Laajimmat markkinat

Markkinoita, joilla voit käydä kauppaa on jopa 37. Traderin tarjoama Saxo Bankin laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi kiinnostavia markkinoita kuten Australian ja Kiinan.

Lue lisää
Kymmeniä tuhansia sijoituskohteita

Sijoituskohteita löydät Traderista yli 40 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Lue lisää
Traderin hinnoittelu

Traderissa maksat vain kaupankäynnistä. Uutena asiakkaana käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) jopa kaksi kuukautta.

Lue lisää

Sijoittamisen voit aloittaa myös pienellä kuukausisummalla.

Tutustu vaivattomaan sijoittamisen palveluun.

Lue lisää