Markkinat ja kampanjat

Kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita. Hyödynnä ajankohtaisimmat tarjoukset.

Katso ajankohtainen tarjous

Traderissa voit ostaa ja myydä osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja, valuuttoja ja johdannaisia kymmenillä eri markkinoilla. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaisimmat tarjoukset.

Uudet asiakkaat käyvät kauppaa parhaassa Best-hintaluokassa jopa 2 kuukautta ja nykyiset asiakkaat tarjousta koskevalla markkinalla kampanjan ajan.

Saxo Bankin laaja valikoima kattaa Pohjoismaiden, muun Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoiden lisäksi kiinnostavia markkinoita kuten Kiina, Japani, Singapore ja Australia, joihin sijoittajilla ei tavallisesti ole helppoa pääsyä.

Yhdysvaltojen markkinat ovat sijoitusmaailman seuratuimpia markkinoita ja New Yorkin Wall Streetiä pidetäänkin maailman osakekaupan keskipisteenä. Maailmalla jenkkimarkkinoiden seuratuimmat indeksit ovat S&P 500, Nasdaq, Dow Jones Industrial Average ja VIX.

Avaa Trader-asiakkuus

Tutustu USA:n markkinoihin

.

Traderissa voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, ETF:illä ja joukkovelkakirjoilla kaikkiaan neljässä pörssissä, jotka ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja ja Tanska.

Hyödynnä ajankohtainen tarjous 3.-7.8.2020

Uudet asiakkaat käyvät kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa jopa 2 kuukautta ja nykyiset asiakkaat Pohjoismaisissa pörsseissä osakkeilla kampanjan keston ajan.

Avaa trader-asiakkuus

Tutustu markkinoihin

Muut sijoituskohteet Traderissa

Traderin kautta pääset osakemarkkinoiden lisäksi poikkeuksellisen laajaan valuutta- ja johdannaistarjontaan. Tarjonta kattaa esimerkiksi yli 180 valuuttaparia sekä optio- ja futuurimarkkinat. Lue tarkemmin Traderin instrumenttivalikoimasta.


Tutustu hinnastoon