Markkinat ja kampanjat

Kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita. Hyödynnä ajankohtaisimmat tarjoukset.

uusi tarjous 19-30.10.2020

Traderissa voit ostaa ja myydä osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja, valuuttoja ja johdannaisia kymmenillä eri markkinoilla. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaisimmat tarjoukset.

Uudet asiakkaat käyvät kauppaa parhaassa Best-hintaluokassa jopa 2 kuukautta ja nykyiset asiakkaat tarjousta koskevalla markkinalla kampanjan ajan.

Saxo Bankin laaja valikoima kattaa Pohjoismaiden, muun Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoiden lisäksi kiinnostavia markkinoita kuten Kiina, Japani, Singapore ja Australia, joihin sijoittajilla ei tavallisesti ole helppoa pääsyä.

Yhdysvaltojen markkinat ovat sijoitusmaailman seuratuimpia markkinoita ja New Yorkin Wall Streetiä pidetäänkin maailman osakekaupan keskipisteenä. Maailmalla jenkkimarkkinoiden seuratuimmat indeksit ovat S&P 500, Nasdaq, Dow Jones Industrial Average ja VIX.

Tutustu USA:n markkinoihin

Traderissa voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, ETF:illä ja joukkovelkakirjoilla kaikkiaan neljässä pörssissä, jotka ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja ja Tanska.

Tutustu markkinoihin

.

Trader tuo ulottuvillesi kymmeniä markkinapaikkoja eri puolilta maailmaa. Valikoimaamme sisältyvät myös useat Euroopan eri pörssit.

Hyödynnä ajankohtainen tarjous Saksan markkinoista 19-30.10.2020

Uudet asiakkaat käyvät kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa jopa 2 kuukautta ja nykyiset asiakkaat Saksan pörsseissä osakkeilla kampanjan keston ajan.

Traderissa välityspalkkio saksalaisille osakkeille on parhaassa hintaluokassa 0,05 %, minimi 5 euroa.

Tutustu Saksan markkinoihin

Avaa trader-asiakkuus

Trader tuo ulottuvillesi kymmeniä markkinapaikkoja eri puolilta maailmaa. Valikoimaamme sisältyvät Aasian pörssit, erityisesti Kiina, Japani ja Singapore, jotka ovat suomalaissijoittajille tavallisesti varsin hankalasti saatavilla.

Tutustu Aasian markkinoihin