Markkinat

Ulottuvillasi on kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita. Sijoita maailman ympäri Traderissa.

Avaa asiakkuus

Markkinat

Ulottuvillasi on kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita. Sijoita maailman ympäri Traderissa.

Avaa asiakkuus

Traderissa käyt kauppaa jopa 37 eri kohdemarkkinassa. Uutena asiakkaana käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) jopa 2 kuukautta.

*Ateenan, Prahan ja Varsovan osalta noudatetaan Saxo Bankin hinnoittelua.


Traderin tarjoama Saxo Bankin laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi kiinnostavia markkinoita kuten Australian, Kiinan, Japanin ja Singaporen, joihin sijoittajilla ei tavallisesti ole helppoa pääsyä. Traderissa voit ostaa ja myydä osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja, valuuttoja ja johdannaisia.

Traderissa voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, ETF:illä ja joukkovelkakirjoilla kaikkiaan neljässä Pohjoismaassa, jotka ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja ja Tanska.

Tutustu markkinoihin

Yhdysvaltojen markkinat ovat sijoitusmaailman seuratuimpia markkinoita ja New Yorkin Wall Streetiä pidetäänkin maailman osakekaupan keskipisteenä. Maailmalla jenkkimarkkinoiden seuratuimmat indeksit ovat S&P 500, Nasdaq, Dow Jones Industrial Average ja VIX.

Tutustu USA:n markkinoihin

Trader tuo ulottuvillesi kymmeniä markkinapaikkoja eri puolilta maailmaa. Valikoimaamme sisältyvät myös useat Euroopan eri pörssit.

Trader tuo ulottuvillesi kymmeniä markkinapaikkoja eri puolilta maailmaa. Valikoimaamme sisältyvät Aasian pörssit, erityisesti Kiina, Japani ja Singapore, jotka ovat suomalaissijoittajille tavallisesti varsin hankalasti saatavilla.

Tutustu Aasian markkinoihin

Tutustu Japanin markkinaan

Australian pörssi

Käy kauppaa, kun muut vielä nukkuvat. Trader tarjoaa ainoana suomalaisena kaupankäyntipalveluna pääsyn Australian markkinoille. Australian suurin pörssioperaattori on ASX tai ASX Limited, eli Australian Securities Exchange. Australian vahvaa taloutta vie eteenpäin pitkäjänteinen panostaminen ulkomaankauppaan ja teknologiseen kehitykseen. Tärkeimmät vientimaat löytyvät Aasiasta. Maa on tunnettu kaivostoiminnastaan, ja se on maailman suurin uraanin tuottaja.

Tutustu markkinoihin

Etelä-Afrikan pörssi

Johannesburgin pörssi, eli Johannesburg Stock Exchange tai JSE, on Afrikan suurin arvopaperipörssi. Etelä-Afrikka on Australian tavoin tunnettu kaivosteollisuudestaan, ja maasta löytyy muun muassa maailman suurin kultakaivos. Jalometallien ja mineraalien lisäksi maataloustuotteet ja koneteollisuus ovat tärkeitä vientituotteita. Korruptio ja harmaa talous asettavat haasteita Etelä-Afrikan talouden kehittymiselle, mutta maassa on myös paljon kasvupotentiaalia.

Kanadan pörssi

Toronton pörssi, eli Toronto Stock Exchange tai TSX, on yli 1500 listatulla yrityksellään yksi maailman suurimmista ja merkittävimmistä osakepörsseistä. Pörssin omistaa TMX Group, joka operoi myös muita pörssejä ja selvitysyhteisöjä Kanadassa. TSX on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan, johon kuuluu yrityksiä muun muassa energia-, kaivos-, rahoitus-, teknologia- ja terveydenhuoltosektoreilta. Tunnetuimpiin kanadalaisiin yrityksiin kuuluvat esimerkiksi Shopify, Royal Bank of Canada, Suncor Energy ja Barrick Gold. TSX Venture -pörssistä löytyy lisäksi erityisesti pienempiä kasvuyhtiöitä. 

Muut sijoituskohteet Traderissa

Traderin kautta pääset osakemarkkinoiden lisäksi poikkeuksellisen laajaan valuutta- ja johdannaistarjontaan. Tarjonta kattaa esimerkiksi yli 180 valuuttaparia sekä optio- ja futuurimarkkinat. Lue tarkemmin Traderin instrumenttivalikoimasta.


Tutustu hinnastoon