Kaupankäynti Pohjoismaissa nyt alkaen 0,01 % tai min 1 €! Tutustu etuun »

Kaupankäynti

Traderissa voit valita kolmesta eri sovelluksesta mieleisesi - tai vaihtaa vapaasti sovellusten välillä tilanteen mukaan.

Kaupankäynti

Traderissa voit valita kolmesta eri sovelluksesta mieleisesi - tai vaihtaa vapaasti sovellusten välillä tilanteen mukaan.

Markkina- ja tuotevalikoima

Traderissa käytössäsi on Saxo Bankin poikkeuksellisen laaja sijoituskohteiden valikoima, joka kattaa kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita eri puolilla maailmaa.

Lue lisää

Instrumentit

Ulottuvillasi on osake- ja etf-markkinoiden lisäksi poikkeuksellisen laaja kattaus valuuttoja, optioita ja futuureja.

Tutustu valikoimaan

Yksi tili, kolme sovellusta

TraderONE sopii kaikille osake- ja rahastosijoittajille. TraderGO on kehitetty erityisesti aktiivisille kaupankävijöille, ja sisältää osake- ja rahastotarjonnan lisäksi johdannaismarkkinat. TraderPRO on ammattitason kaupankäyntisovellus, joka soveltuu ammattimaiselle sijoittajalle.

Kaikkien sovellusten hinnoittelu on sama. Voit valita niistä mieleisesi - tai vaihtaa sovellusten välillä tilanteen mukaan.

Tutustu sovelluksiin


Inspiraatiota sijoittamisen tueksi

Sijoittamisesi tueksi voit löytää inspiraatiota Traderin sijoitusteemoista. Tutustu Trader-kaupankäyntipalvelun teemoihin ja kokeile TraderONE-alustaa demon avulla maksutta ilman erillistä kirjautumista. Lisäksi voit hyödyntää informatiivisia sisältöjä ja Saxo Bankin opetusvideoita.

Lue lisää

Pörssien aukioloajat

Traderissa käyt kauppaa jopa 37 eri markkinalla. Pörssien aukioloajat kuitenkin vaihtelevat maa- ja pörssikohtaisesti. Useimmat pörssit ovat auki 8–10 tuntia päivässä, osa jopa 12 tuntia.

Lue lisää