Huippuetu Traderista loppuvuodeksi

Avaa asiakkuus syyskuun loppuun mennessä ja sijoita parhaassa hintaluokassa koko loppuvuosi.

Hyödynnä etu nyt

Huippuetu Traderista loppuvuodeksi

Avaa asiakkuus syyskuun loppuun mennessä ja sijoita parhaassa hintaluokassa koko loppuvuosi.

Hyödynnä etu nyt

Jos et vielä hyödynnä Traderin huippuominaisuuksia omassa sijoittamisessasi, ota palvelu käyttöösi nyt. Paras päivä asiakkuuden avaamiselle on tänään, koska syysedun siivellä käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa aina vuoden loppuun asti.

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä. Kiitoksena  tästä luottamuksesta tarjoamme kaupankäynnin edullisimmassa hintaluokassa loppuvuodeksi myös nykyasiakkaillemme.


Traderin erityisen laaja valikoima markkinoita ja sijoituskohteita saa sijoittajilta kiitosta. Kaupankäynti koetaan luotettavaksi ja reagointi ongelmiin hyväksi. Traderia pääsee käyttämään kolmella eri alustalla, joiden näkymät ja työkalut vastaavat erilaisia sijoitustyylejä. Suomenkielinen asiakaspalvelu on tukenasi.

 

 

Huipputehokas TraderGO

TraderGO on huipputehokas selainpohjainen sovellus aktiivisen kaupankävijän tarpeisiin. Analysoi markkinaliikkeitä graafityökaluilla ja hyödynnä lukuisat eri toimeksiantotyypit.

Lue lisää
Laajimmat markkinat

Markkinoita, joilla voit käydä kauppaa on jopa 37. Traderin tarjoama Saxo Bankin laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi kiinnostavia markkinoita kuten Australian ja Kiinan.

Lue lisää
Kymmeniä tuhansia sijoituskohteita

Sijoituskohteita löydät Traderista yli 40 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Lue lisää
Traderin hinnoittelu

Traderissa maksat vain kaupankäynnistä. Syysedun siivellä käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) nyt jopa vuoden loppuun asti.

Lue lisää

Sijoittamisen voit aloittaa myös pienellä kuukausisummalla.

Tutustu vaivattomaan sijoittamisen palveluun.

Lue lisää