Mandatum Trader täyttää vuosia

Mandatum Trader täyttää vuosia

Tiesitkö, että Mandatum Trader lanseerattiin noin viisi vuotta sitten, huhtikuussa 2019? Aktiiviselle sijoittajalle suunnattu palvelu toi mukanaan yli 35 tuhannen sijoituskohteen valikoiman, joka on sittemmin laajentunut yli 40 tuhanteen kohteeseen kymmeniltä osake- ja johdannaismarkkinoilta ympäri maailman.

Traderin viisivuotiselle taipaleelle on mahtunut paljon. Vuoden 2020 alussa lanseerattiin Traderin osakesäästötili, ja puolitoista vuotta myöhemmin Trader palkittiin Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksessa Suomen parhaana sijoituspalveluna. Traderin vahvuuksiksi nähtiin hinta-laatusuhteen lisäksi muun muassa laaja tuotevalikoima, reagointi ongelmiin sekä kaupankäynnin sujuvuus ja luotettavuus.

Myös markkinoilla on nähty monenlaisia muutoksia viidessä vuodessa. Koronapandemia, sitä seurannut keskuspankkielvytys, kohonnut inflaatio ja korkojen nousu ovat kaikki muokanneet sijoitusympäristöä perustavanlaatuisesti. Korkeampi korkotaso on palauttanut sijoittajien pöydälle myös joukkovelkakirjat eli bondit, joilla voi käydä Traderissa kauppaa itsenäisesti tai TraderDESK-palvelun kautta puhelintoimeksiannoilla.

Viimeisimpänä muutoksena vuoden 2024 alussa Traderin osakesäästötilin rajaa nostettiin 100 000 euroon.

2024-juhlavuoden kunniaksi Mandatum Trader tarjoaa asiakkailleen kampanjaetuna mahdollisuuden käydä kauppaa pohjoismaisilla osakkeilla ja ETF:illä etuhintaan alkaen 0,01 % tai min. 1 € per toimeksianto. Kampanjahinnoittelu on käytössä sekä nykyisillä että uusilla asiakkailla kesäkuun 2024 loppuun saakka.

Tutustu kampanjaan tarkemmin täältä: Sijoita pohjoismaihin etuhintaan - Trader (mandatumtrader.fi)

Pohjoismaiden markkinoilta löytyy runsaasti laatuyhtiöitä eri toimialoilta. Tutustu Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoiden erityispiirteisiin ja katso Pohjoismaiden treidatuimmat osakkeet ja ETP:t täältä: Pohjoismaat – monien mahdollisuuksien markkina-alue - Trader (mandatumtrader.fi)

Menestyksekkäitä treidejä myös seuraavalle viidelle vuodelle!