Uutena asiakkaana sijoitat kampanjaedun lisäksi kaikilla markkinoilla alk 0,03 % tai min. 3 € jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Käy kauppaa Pohjoismaiden pörsseissä alkaen 1 €

Poimi salkkuusi Pohjoismaiden kiinnostavimmat kohteet etuhintaan

Avaa asiakkuus Kirjaudu sisään

Käy kauppaa Pohjoismaiden pörsseissä alkaen 1 €

Poimi salkkuusi Pohjoismaiden kiinnostavimmat kohteet etuhintaan

Avaa asiakkuus Kirjaudu sisään

Sijoitatko jo Pohjoismaihin? Traderin laajaan markkinavalikoimaan kuuluvat niin Suomen, Ruotsin, Norjan kuin Tanskankin pörssit. Nyt käyt kauppaa pohjoismaisilla osakkeilla ja ETF:illä 1.5.-30.6.2024 huikeaan etuhintaan; alkaen 0,01 % tai min. 1 €*.  Kauppaa voit käydä osakesäästö- ja arvo-osuustileillä. Etu koskee niin olemassa olevia kuin uusia Trader-asiakkaita.

Mitä aiemmin aloitat kaupankäynnin, sitä pidempään ehdit hyödyntää etua.

Aloita nyt

*Mahdolliset valuutanvaihtopalkkiot ja algoritmisten toimeksiantojen lisäkustannus (0,005 USD per osake) veloitetaan normaalisti.

Miksi sijoittaa Traderissa?

Edullinen hinnoittelu

Sijoittaja.fi vertailun mukaan Trader on edullisin kotimaisen ja kansainvälisen sijoittamisen mahdollistava välittäjä ilman jäsenetuja. Normaalihinnoin käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa alk. 0,03 %, min. 3 €. Säilytys on maksutonta. Nyt käyt kauppaa pohjoismaiden pörsseissä alk. 0,01 % tai min. 1 €. Etu on voimassa 1.5.-30.6.2024 asti.

Tutustu hinnastoon
Tyytyväiset asiakkaat

Traderissa sijoittaja viihtyy. Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Tutustu vertailuun
Laajat markkinat

Traderista löydät yli 40 000 sijoituskohdetta kymmeniltä markkinoilta ympäri maailman. Laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi monia kiinnostavia markkinoita kuten Australian ja Kiinan. Pohjoismaissa käyt kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu markkinoihin
Kolme sovellusta

Käytössäsi on kolme kaupankäyntialustaa TraderGO, TraderONE ja niiden mobiilisovellukset sekä TraderPRO-ohjelmisto. Voit valita sijoitustyyliisi sopivimman alustan ja vaihtaa halutessasi niiden välillä veloituksetta. Traderiin voit avata niin arvo-osuus- kuin osakesäästötilinkin.

Tutustu alustoihin

Tutustu Pohjoismaiden pörsseihin

Traderin valikoimaan sisältyvät myös Pohjoismaiden pörssit. Voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, ETF:illä ja joukkovelkakirjoilla Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan ja Tanskan pörsseissä ja First North -markkinapaikalla. Kaupankäynti Pohjoismassa nyt vain 0,01 % tai min, 1 €. Etu on voimassa 30.6.2024 asti.

Tutustu pörsseihin

Pohjoismaiden treidatuimmat kohteet

Pohjoismaiset pörssit ovat täynnä laatuyhtiöitä eri toimialoilta. Nopealla vilkaisulla maat vaikuttavat hyvin samanlaisilta, mutta tarkempi tarkastelu tuo esiin maakohtaisia eroja. Lue, mitä Pohjoismaiden markkinat tarjoavat sijoittajalle ja katso treidatuimmat osakkeet sekä ETP:t.

Lue artikkeli