TraderGO, PRO vai ONE

Käytäthän jo itsellesi sopivinta kaupankäyntialustaa?

Traderissa voit valita kolmesta eri sijoitussovelluksesta sinulle sopivimman – tai vaihdella sovellusten välillä tilanteen mukaan. Vaihtoehtoinasi ovat kokeneemman tai aktiivisen kaupankävijän TraderGO, ammattimaisempaan käyttöön tarkoitettu TraderPRO ja helppokäyttöinen TraderONE.

Sovellusten käytöstä itsestään tai niiden välillä vaihtamisesta ei peritä maksuja. Voit siis huoletta valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon ja vaihtaa vapaasti kirjautumalla suoraan eri sovellukseen. Käyttömaksuja tulee vain, jos tilaat lisäpalveluja, kuten reaaliaikaiset pörssikurssit.

Mitä eroja eri kaupankäyntialustoilla on?

Löydät tietoa kaupankäyntialustojen eroista tarkemmin alta, mutta pähkinänkuoressa:

Jos sinulla on aiempaa kokemusta kaupankäynnistä tai tarvitset monipuolisia toimeksiantotyyppejä tai graafityökaluja, suosittelemme valitsemaan TraderGO-sovelluksen ja vaativaan käyttöön useammalla näytöllä TraderPRO-ohjelmiston niiden laajan sijoitustuotevalikoiman sekä ammattimaisten työkalujen vuoksi.

Myös jos käyt kauppaa monimutkaisilla sijoitustuotteilla, kuten johdannaisilla tai haluat seurata niiden hintakehitystä, kannattaa käyttää TraderGOta tai TraderPROta, koska monimutkaisia sijoitustuotteita ei ole saatavilla yksinkertaisimmassa TraderONEssa.

Jos taas olet vasta aloittanut sijoittamisen, arvostat pelkistettyä kaupankäyntialustaa tai jos TraderGO tuntuu liian monimutkaiselta, suosittelemme kokeilemaan TraderONE-sovellusta.

TraderGO: Huipputehokas alusta kokeneemmalle sijoittajalle ja treidaajalle

TraderGO on markkinoiden edistyksellisin kaupankäyntialusta, jonka kautta käyt kauppaa koko Saxo Bankin sijoitusavaruudessa. Sovellus kattaa kymmeniä tuhansia sijoituskohteita osake- rahasto- ja ETF-markkinoilta sekä johdannaismarkkinoilta eri puolilla maailmaa. Voit käydä johdannaiskauppaa esimerkiksi optioilla, futuureilla, CFD-sopimuksilla sekä valuutoilla ja raaka-aineilla. Löydät sovelluksesta myös monipuoliset graafityökalut sekä toimeksiantotyypit.

Alusta sopiikin parhaiten aktiivisille ja kokeneemmille sijoittajille sekä heille, jotka arvostavat monipuolisia työkaluja kaupankäyntiin, kohteiden etsimiseen ja sijoitusten seurantaan sekä laadukkaita sijoittamisen sisältöjä niin markkinatilanteen kuin ajankohtaisten aiheiden seurantaan instrumenttityypeistä riippumatta.

TraderGOsta löydät myös Trader-palvelun kattavimman katsauksen markkinoiden kiinnostavimmista käänteistä. Sovelluksen englanninkielisestä versiosta löytyy Research-osio, jonka kautta pääset lukemaan Saxo Bankin monipuolisia sisältöjä. Voit katsoa opastusvideoita sekä lukea markkina-analyyseja, artikkeleita tai kansainvälisten uutistoimistojen pörssiuutisia suoraan sovelluksessa. TraderGO-sovelluksesta löydät myös Saxo Bankin päivittäiset Saxo Market Call -podcastit vaihtuvista ajankohtaisista aiheista teknisen analyysin tukemana. Inspiraatiota kaupankäyntiin voit hakea myös Autochartistin generoimista tekniseen analyysiin perustuvista trading-signaaleista.

Käytössäsi ovat monipuolinen selainpohjainen sovellus ja mobiilisovellus, jotka on kehitetty erityisesti aktiivisen kaupankävijän tarpeisiin. Sekä selain että mobiilisovellus jakavat luomasi seurantalistat ja graafit sekä niihin myöhemmin tekemäsi muutokset.

Jos haluat käyttää sijoittamisessasi useampaa näyttöä tai tarvitset lisää liikkuvuutta esimerkiksi graafeihin, suosittelemme tutustumaan TraderPROhon. TraderPRO mahdollistaa TraderGOn monipuolisten graafiominaisuuksien lisäksi esimerkiksi eri seurantalistojen linkittämisen haluamiisi graafeihin. TraderGOssa voit avata enintään neljän graafin ikkunan toiselle näytölle tilapäisesti, kun taas TraderPROssa voit räätälöidä kaupankäyntinäkymäsi mieleiselläsi tavalla 1–6 näytölle oman tarpeesi mukaan.

TraderPRO: Ammattitason kaupankäyntisovellus treidaajalle ja ammattilaiselle

TraderPRO on tietokoneelle asennettava ammattitason kaupankäyntialusta, joka on saatavilla sekä Windowsille että Macille. TraderGOn tavoin sovelluksessa on markkinoiden laajin valikoima sijoituskohteita: futuureja, optioita, valuuttapareja, valuuttaoptioita, osakkeita, joukkovelkakirjoja, rahastoja ja ETF:iä.

Traderin monipuolisin työkaluvalikoima löytyy TraderPROsta ja sovelluksessa näkymiä voi kustomoida jopa kuudelle näytölle. Muista alustoista poiketen TraderPROlla voit myös laittaa turvallisuutta varten asetetun automaattisen uloskirjautumisen pois päältä, jos haluat esimerkiksi pitää sijoitusnäkymääsi koko ajan näytillä työpöydälläsi.

TraderPRO sopiikin parhaiten aktiiviselle treidaajalle ja sijoittajalle, joka haluaa sijoitustyökalustaan kaiken irti. TraderPROssa voit rakentaa kaupankäyntinäkymäsi halutessasi alusta asti itse ja linkittää eri seurantalistoja haluamiisi graafeihin. Kaupankäyntisi tukena on lisäksi Depth Trader ja Time and Sales -toiminnot, joita ei ole muilla Traderin kaupankäyntialustoilla.

TraderPRO toimii niillä tietokoneilla, joille se on asennettu ja voit käyttää TraderPROn tukena saumattomasti myös TraderGOta mobiilissa ja selaimessa – milloin ja missä tahansa.

TraderONE: Älykäs alusta yksinkertaisuutta arvostavalle ja aloittelevalle sijoittajalle

TraderONE tarjoaa yksinkertaisen näkymän omiin sijoituksiin ja sijoittamiseen. Alusta sopiikin hyvin aloitteleville sijoittajille tai sijoittajalle, joka haluaa nopealla vilkaisulla saada yleiskuvan sijoituksistaan. Jos taas haluat käyttää esimerkiksi edistyneempiä graafityökaluja tai sijoittaa johdannaisiin, sinun tulee käyttää TraderGOta tai PROta.

TraderONEsta löydät Traderin laajan valikoiman eri osakemarkkinoita, rahastoja, ETF:iä ja joukkovelkakirjoja. Voit etsiä sijoituskohteita esimerkiksi toimialan, kasvuvauhdin tai osinkotuoton perusteella suodatintoiminnon avulla.

Inspiraatiota sijoittamiseen saat alustalla erilaisista sijoitusteemoista, jotka kokoavat esimerkkiyhtiöitä mielenkiintoisilta toimialoilta ja sijoitusmarkkinoiden pinnalla olevista aiheista, kuten vastuullinen sijoittaminen, uusiutuva energia ja kyberturvallisuus. Lisäksi löydät kohteisiin liittyvät Kauppalehden ja kansainvälisten uutistoimistojen uutiset.

TraderONEa voit käyttää selaimen kautta tai mobiilisovelluksella.

Miten eri sovelluksia voi käyttää?

TraderGOta ja TraderONEa voit käyttää selaimessa (kirjautumisen löydät aina Traderin nettisivujen oikeasta yläkulmasta) tai mobiilisovelluksilla, jotka löydät App Storesta tai Google Play -kaupasta. Mobiilissa käytettävissäsi on halutessasi Android-laitteilla sormenjälkitunnistautuminen ja Applen laitteilla Touch ID ja Face ID.

TraderPROn saat asennettua Windows- tai Mac-tietokoneellesi Mandatum Traderin verkkosivuilta https://www.mandatumtrader.fi/palvelu/pro/. TraderPRO toimii niillä tietokoneilla, joille se on asennettu.

Jos tarvitset apua sovellusten ominaisuuksien hyödyntämisessä tai pähkäilet esimerkiksi TraderGOn ja PROn välillä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään (trader@mandatumlife.fi, 010 516 8989).