Mandatum Trader X Inderes

Hyödynnä ohittamaton tarjous traderista sijoituskoulun aikana.

Avaa asiakkuus

Inderesin sijoituskoulussa valmennetaan Gasellit-yhtyeen Miikka “Hätä-Miikka” Niirasta matkalla artistista osakesijoittaksi. Sarjassa käydään läpi osakesijoittamista kiinnostavalla tavalla ja halutaan tarjota sijoittamisesta kiinnostuneille eväät osakesijoittamiseen. Mandatum Trader-kaupankäyntipalvelu on mukana Inderesin sijoituskoulussa tekemässä Gasellien Hätiksestä huippusijoittajaa. Tämän johdosta Traderissa on tarjolla huippuetu uusille asiakkaille sijoituskoulun ajan.

Hyödynnä ohittamaton tarjous Trader-kaupankäyntipalvelusta

Avaamalla maksuttoman Trader-asiakkuuden tämän sivun kautta käyt kauppaa maaliskuun 2021 loppuun asti parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min. 3 eur), osakesäästö- ja arvo-osuustileillä. Tarjouksen hyödyntäminen on voimassa 18.12.2020 saakka.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

 • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Traderissa voit helposti hajauttaa sijoituksia jopa 37 eri markkinalle.
 • Hinnoittelu. Hyödynnä tarjous ja käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa maaliskuun 2021 loppuun asti. Lue lisää hinnoittelusta.
 • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
 • Työkalut ja analyysit. Analysoi markkinaliikkeitä esimerkiksi TraderGOn erinomaisten graafityökalujen avulla. Löydät sovelluksesta kymmeniä erilaisia teknisen analyysin työkaluja.
 • Inspiraatiota sijoittamisesi tueksi. Trader-sivuilta ja mobiilisovelluksista löydät asiantuntijoiden katsauksia markkinoiden tapahtumiin sekä opettavaista ja inspiroivaa sisältöä.
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
 • Yksi tili, kolme sovellusta.
  • TraderONE on alusta aloittelevalle sijoittajalle ja yksinkertaisuutta arvostavalle.
  • TraderGO on kehitetty erityisesti aktiivisille kaupankävijöille, ja sisältää osake- ja rahastotarjonnan lisäksi johdannaismarkkinat.
  • TraderPRO on ammattitason kaupankäyntisovellus, joka soveltuu ammattimaiselle sijoittajalle.
 • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Lue lisää palvelusta

Miten Hätis päätyi ostamaan Kotipizzan osakkeita?

Huumorimielessä aloitettu sijoittaminen ryhtyi kiinnostamaan ja kiinnostus entisestään syventymään. Gasellien Hätis ryhtyi keräämään tietoa ja seuraamaan sekä taloutta että yrityksiä tarkemmin.

Lue artikkeli