Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt >>

Korkosijoittaminen

Traderista löydät laajan valikoiman rahastoja, ETF:iä ja bondeja korkosijoittamiseen

Avaa asiakkuus

Korkosijoittaminen

Traderista löydät laajan valikoiman rahastoja, ETF:iä ja bondeja korkosijoittamiseen

Avaa asiakkuus

Sijoitusten hajauttaminen eri omaisuuslajeihin voi olla järkevää. Korkosijoitukset tarjoavat keskimäärin osakesijoituksia maltillisempaa, mutta tasaisempaa tuottoa. Jos korot laskevat, korkean korkotason aikaan tehtyjen sijoituksien arvo nousee.

Korkoihin voit sijoittaa monilla eri instrumenteilla: ETF:llä, bondeilla ja rahastoilla. Tutustu korkosijoittamisen vaihtoehtoihin ja katso Traderin suosituimmat korkotuotteet.

 

Tutustu Traderin mahdollisuuksiin:

Edistyneet työkalut

Traderissa poimittavaa riittää. Voit hajauttaa sijoituksiasi jopa 37 eri osakemarkkinalle ja kymmenille johdannaismarkkinoille. Traderin kehittyneet työkalut auttavat tulkitsemaan markkinaliikkeitä ja valitsemaan tuottavia kohteita salkkuusi.

Lue lisää
Arvo-osuus- & osakesäästötili

Hyödynnä Traderin täysi potentiaali osakesäästötilin avulla. Osakesäästötilillä käyt kauppaa pörssilistatuilla osakkeilla. Maksat veroa vasta voitollisen osakesäästötilin nostosta.

Lue lisää
Edullisinta osakesijoittamista

Trader on edullisin kategoriassa "kotimaisen ja kansainvälisen sijoittamisen mahdollistava välittäjä normaalihinnoin", kertoo sijoittaja.fi-sivun välittäjävertailu 2023. Säilytysmaksu Traderissa on 0 €. Uutena asiakkaana käyt kauppaa osakkeilla ja ETF:illä parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % tai min. 3 €) jopa kaksi kuukautta.

Lue lisää
Tyytyväisimmät sijoittajat

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Lue lisää

Johdannaiset ovat monimutkaisia sijoitustuotteita. Kaikki esityksessä kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille, sillä niihin sisältyy huomattava riski. Sijoitusten arvo voi muuttua merkittävästi ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Tuotteet ovat monimutkaisia ja sijoittajan pitää ymmärtää kohde-etuuksiin liittyvät riskit sekä tutustua huolellisesti tuotekohtaisiin ehtoihin ja ominaisuuksiin.

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita tai sijoitustuotteita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään tutustua huolellisesti rahoitusvälineistä annettuihin tietoihin ja ymmärtää niihin liittyvät riskit. Sijoittajan tulee perustaa päätöksensä omaan arvioonsa, tavoitteisiinsa ja taloudelliseen tilanteeseensa ja konsultoida tarvittaessa oikeudellisia ja verotuksellisia neuvonantajiaan. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. Rahoitusvälineiden tuottojen historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Ennen sijoituspäätöstä sinun tulee aina perehtyä huolellisesti rahoitusvälineistä annettuihin tietoihin ja ymmärtää niihin liittyvät riskit. Lisätietoja rahoitusvälineistä ja niihin liittyvistä riskeistä saat Saxon kaupankäyntialustalta.