Avaa maksuton asiakkuus ja käy kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% tai min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Aloita nyt »

Palvelukuvaus

Palvelukuvaus

Trader -palvelun kautta tulet Saxo Bank A/S:n (”Saxo”) online -kaupankäyntialustan kaupankäyntiasiakkaaksi solmittuasi kaupankäyntisopimuksen Saxon kanssa. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxon lukuun tunnistaessaan asiakkaan, välittäessään tunnistamistiedot Saxolle ja tarjotessaan asiakkaalle Saxon kaupankäyntialustaan liittyviä tukipalveluita. Mandatum Life Palvelut Oy käsittelee asiakkaan henkilötietoja edellä mainittuja tarkoituksia varten.

Jotta asiakas voi käyttää Trader -palvelua ja siten tulla Saxon asiakkaaksi, Mandatum Lifen on kerättävä asiakkaalta seuraavia henkilötietoja: tuntemistiedot, yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja muut lakisääteisiin vaatimuksiin perustuvat tiedot. Mikäli olet jo Mandatum Lifen tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yrityksen asiakas, esitämme asiakastietosi automaattisesti asioinnin helpottamiseksi ja pyydämme sinua vahvistamaan niiden ajantasaisuuden. Saxolla ja Mandatum Lifella on tarvittaessa oikeus pyytää lisätietoja.

Mandatum Life välittää keräämänsä henkilötiedot Saxolle, jotta Saxo pystyy täyttämään sille kuuluvat sopimusten mukaiset ja lainsäädännöstä johtuvat velvoitteensa.

Lue lisää Saxo Bankin tietosuojakäytännöstä

Trader -palvelun toteuttaminen edellyttää myös, että Mandatum Life saa oikeuden käsitellä asiakkaan kaupankäyntitietoja. Siten asiakkaan tulee antaa Saxolle valtuutus välittää kaupankäyntiin liittyvät tiedot Mandatum Lifelle.

Mandatum Life tallentaa keräämänsä henkilötiedot ja valtuutuksen perusteella saamansa kaupankäyntitiedot myös omiin järjestelmiinsä. Käytämme näitä tietojasi, jotta voimme täyttää sopimusten mukaiset velvollisuutemme Trader -palvelua koskien. Lisäksi luovutamme ja käsittelemme henkilö- ja kaupankäyntitietojasi Mandatum Life -konsernin sisällä, jotta voimme tarjota sinulle tilanteeseesi sopivia konserniyhtiöiden tarjouksia tuotteista ja palveluista.

Mikäli haluat estää Mandatum Lifea ja sen konserniyhtiöitä käsittelemästä henkilö- ja kaupankäyntitietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit tehdä sen milloin vain asiakkuutesi aikana lähettämällä viestin asiakaspalveluumme Mandatum Lifen verkkopalvelussa. Tuotteiden ja palveluiden tarjonta sähköisiä viestintävälineitä käyttäen edellyttää nimenomaista suostumustasi.

Lue lisää Mandatum Lifen tietosuojakäytännöstä