Johdannaiskaupankäynti futuureilla ja optioilla Mandatum Traderissa

webinaari 6.6. klo 16-17

Ilmoittaudu

Johdannaiskaupankäynti futuureilla ja optioilla Mandatum Traderissa

webinaari 6.6. klo 16-17

Ilmoittaudu

Tervetuloa osallistumaan webinaariimme, jossa syvennytään johdannaisiin Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelussa.

Webinaarissa avataan johdannaiskaupankäyntiä TraderGO-alustalla sekä
esitellään instrumentteja kuten futuureita ja optioita eri markkinoilla ja kohde-etuuksilla. Lisäksi kuulet erilaisista johdannaiskaupankäynnin strategioista ja saat vinkkejä tehokkaaseen sijoittamiseen Trader-alustalla.
 
Webinaari on suunnattu edistyneemmille sijoittajille ja treidaajille,
joilla on jo kokemusta johdannaiskaupankäynnistä ja viputuotteista.
 

Miksi sijoittaa Traderissa?

Edullinen hinnoittelu

Sijoittaja.fi vertailun mukaan Trader on edullisin kotimaisen ja kansainvälisen sijoittamisen mahdollistava välittäjä ilman jäsenetuja. Normaalihinnoin käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa alk. 0,03 %, min. 3 €. Säilytys on maksutonta.

Tutustu hinnastoon
Tyytyväiset asiakkaat

Traderissa sijoittaja viihtyy. Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Tutustu vertailuun
Laajat markkinat

Traderista löydät yli 40 000 sijoituskohdetta kymmeniltä markkinoilta ympäri maailman. Laaja markkinavalikoima kattaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi monia kiinnostavia markkinoita kuten Australian ja Kiinan. Pohjoismaissa käyt kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu markkinoihin
Kolme sovellusta

Käytössäsi on kolme kaupankäyntialustaa TraderGO, TraderONE ja niiden mobiilisovellukset sekä TraderPRO-ohjelmisto. Voit valita sijoitustyyliisi sopivimman alustan ja vaihtaa halutessasi niiden välillä veloituksetta. Traderiin voit avata niin arvo-osuus- kuin osakesäästötilinkin.

Tutustu alustoihin