Uusia tuulia sijoitussalkkuun

Tutustu Japanin pörssiin

Lue lisää
Trader on Mandatum Life Palvelut Oy:n Suomessa sidonnaisasiamiehenä edustaman Saxo Bankin tarjoama korkean teknologian kaupankäyntipalvelu. Se tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille.
Mandatum Life Palvelut Oy vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta ja asiakkaan tunnistamisesta. Saxo Bank tarjoaa palvelun kaupankäyntitilit, vastaa kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.

 

Ammattitason kaupankäyntisovellus

TraderPRO

Tutustu
vain kaupankäynti maksaa

Hinnoittelu

lue lisää

Osakesäästötili

lue lisää
Osake- ja rahastosijoittajalle

TraderONE

Tutustu
Aktiiviselle kaupankävijälle

TraderGO

Tutustu
Avaa

Rekisteröidy palveluun

 

Siirrä

Siirrä Trader-tilillesi rahaa tai arvopapereita.

Käy kauppaa

Käy kauppaa - missä ja milloin tahansa.

Avaa

Rekisteröidy palveluun

 

Siirrä

Siirrä Trader-tilillesi rahaa tai arvopapereita.

Käy kauppaa

Käy kauppaa - missä ja milloin tahansa.

Mandatum Life ja Saxo Bank

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä. Traderissa asiakkuus aukeaa Saxo Bankiin.

Saxo Bank on vuonna 1992 Kööpenhaminassa perustettu arvopaperikaupankäyntiin erikoistunut fintech-yhtiö. Saxo Bank tarjoaa palveluitaan yli 170 maassa ja yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 1500 työntekijää.

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.